Sinj u srcu – Najava Ekološke akcije

Obilježivši Svjetski dan planeta Zemlje, 22. travnja, Turistička zajednica grada Sinja i ove godine organizira ekološku akciju čišćenja i uređenja Staze Gospi Sinjskoj

Nakon prošlogodišnje akcije čišćenja dijela Staze (Sinj), nažalost nastavila su se ilegalna odlaganja otpada duž velikog dijela Staze. Iz tog razloga je nakon uspješno održane akcije čišćenja i uređenja postojećih staza na Sutini, donosena odluka i o dodatnoj akciji čišćenja te uređenja Staze Gospi Sinjskoj. Turistička zajednica grada Sinja, uz podršku Grada Sinja, općine Dicmo, TZO Dugopolje, Čistoće Cetinske krajine, Hrvatskih šuma – ispostava Sinj, ŽC, HGSS – ispostava Sinj te u suradnji s NOPD Koćari, organizira ekološku akciju čišćenja i uređenja dijela Staze Gospi Sinjskoj na dionici Dugopolje – Dicmo – Sinj koja će se održati u subotu, 30. travnja 2022. godine.

Foto: TZG Sinj

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane volontere da se pridruže ekološkoj akciji, jer bez vaše pomoći i sudjelovanja ovakve akcije ne bi bile moguće. Zajedničkim snagama probudimo svijest o utjecaju čovjeka na okoliš i svijest o važnosti njegova očuvanja kao našeg zajedničkog dobra.
Svi zainteresirani građani, ljubitelji prirode, mogu se pridružiti ovoj akciji čišćenja i uređenja Staze posvećene našoj Nebeskoj Majci.

Foto: Monika Vrgoč

Kako bi što kvalitetnije proveli ovu akciju, organizratori mole da svoju prijavu pošaljete na e-poštu: info@visitsinj.hr, uz navođenje imena akcije: Staza Gospi Sinjskoj – akcija čišćenja i uređenja, kao i ime i prezime sudionika.
Vrijeme okupljanja i podjele radnih zadataka u 9 sati na lokaciji Kukuzovac (industrijska zona).

Djelatnici Turističke zajednice Grada Sinja se raduju Vašem dolasku i pomoći!

Slične objave

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Najpopularnije