Novi promo video grada Kutjeva

Jeste li već pogledali novi promotivni spot turističke zajednice grada Kutjeva? Ako niste, možete ga pronaći na Facebook profilu visitkutjevo, piše 034portal.hr

Turistička zajednica Grada Kutjeva objavila je novi promo video u kojem možete vidjeti što sve, osim vinske tradicije, nudi kutjevački kraj. Uz smještaj u kutjevačkom vinogorju, fokus je stavljen na kušanje lokalnih gastro specijaliteta, koji su rađeni s ljubavlju, slijedeći stare recepture. Također, navodi na istraživanje i otkrivanje tajni vinskih podruma. Iz Turističke zajednice grada Kutjeva pozivaju goste da posjete i obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

tzkutjevo.hr

Grad Kutjevo kao takvo postaje nezaobilazna destinacija turističke ponude Požeško-slavonske županije, koje s vremenom postaje sve razvijenije i konkurentnije ne samo na lokalnoj sceni već i u regionalnim okvirima. No, kako je promotivni video popraćen engleskim jezikom, vidljiva je i okrenutost prema inozemnim tržištima. Ovim načinom svim budućim posjetiteljima želi se pobliže dočarati cjelokupna ponuda kutjevačkog kraja, ovog skrivenog bisera autentične slavonske turističke ponude.

Spot pogledajte na službenom Facebook profilu Turističke zajednice grada Kutjeva:

https://www.facebook.com/watch/?v=308921524299325

Slične objave

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Najpopularnije