Adventska utrka u Karlovcu, adventiranje i navijanje

Subota, 17. prosinca 2022. u Karlovcu rezervirana je za Adventsku utrku. Treća je ovo takva utrka, a organizatori kažu da je staza idealna za blagdansko vrijeme – ravna i kratka…

Organizatori u najavi dodaju kako samo 3000 metara neće predstavljati problem niti nakon obilnijeg ručka, niti će trkače previše izmoriti za kasnije druženje s ekipom na Adventu. Utrka se sastoji od dva kruga, jedan kraći od 500 metara, a drugi dug 2500 metara. Start utrke je u 14:30 sati u Ulici kralja Tomislava na ulazu u Promenadu, a proglašenje pobjednika bit će na središnjoj pozornici u Glazbenom paviljonu u 15:15 sati.

Foto: FB Advent u Karlovcu

U vrijeme pisanja ove najave za utrku se prijavilo 299 trkača od maksimalno mogućih 400 kojima je u subotu na raspolaganju 30 minuta za pretrčati stazu. Na prošlogodišnjoj Adventskoj utrci nastupila su 232 natjecatelja. Najbolji u muškoj kategoriji bio je Dorian Miškulin iz Atletskog kluba Svetice iz Zagreba, a u ženskoj Marta Svrtan iz istog kluba.

Nakon utrke u subotu, organizatori sve sudionike pozivaju da ostanu na bogatom programu Adventa u Karlovcu, koji osim glazbenog doživljaja, nudi i raznoliku gastronomsku ponudu za sve posjetitelje.

Foto: FB Advent u Karlovcu

Advent u Karlovcu pozicionirao se programski kao jedan od najraznovrsnijih u Hrvatskoj, a svojom gastronomskom ponudom neupitno je najbogatija manifestacija u Karlovačkoj županiji. S obzirom na nogometno prvenstvo, odmah nakon utrke, u 16 sati organizirano je zajedničko gledanje utakmice u kojoj će se hrvatska reprezentacija boriti za broncu. Navijajmo zajedno za Vatrene!

‍Nešto kasnije, u 19 sati nastupit će karlovačke mažoretkinje, a sat vremena kasnije program nastavlja ženska klapa Arija koja dolazi iz Starigrada u Paklenici. Nakon dobrog zagrijavanja, na pozornicu stiže glazbenica Je veux.

Foto: FB Advent u Karlovcu

Više o Adventu u Karlovcu, koji traje od 16. pa sve do 31. prosinca, možete pronaći ovdje.

Slične objave

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Najpopularnije