Besplatna probna ronjenja za posjetitelje Crofish sajma

U sklopu bogatog programa i velikog broja izlagača na 14. međunarodnom sajmu ribarstva, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi Crofish koji će se održavati od 25. do 27. studenog 2022. u Poreču, gostovat će i Pogled u plavo, a za sve posjetitelje sajma i ljubitelje podmorja bit će organizirana besplatna probna ronjenju

Crofish sajam značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji koja se provodi u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije te je jedini događaj s navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj,  a u suradnji s Plavom promocijom na sajmu će biti montiran 10 metarski bazen u grijanom šatoru gdje će posjetitelji imati jedinstvenu priliku okušati se u ronjenju pod punom ronilačkom opremom i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

Foto: Plava pomocija

Za sve zainteresirane posjetitelje Crofish sajma, a posebno one najmlađe besplatna probna ronjenja uz glazbenu podlogu bit će omogućena u kontroliranim uvjetima bazena i uz stručni nadzor instruktora ronjenja 25. studenog 2022. od 12.00h do 19.00h te 26. i 27. studenog 2022. godine od 10.00h do 19.00h, grad Poreč, dvorana Žatika. Ulaz na sajam je slobodan za sve posjetitelje.

Foto: Plava promocija

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen Pogleda u plavo posjetitelji će uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz razgledavanje podvodne izložbe fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Foto: Marjan Radović

Besplatna probna ronjenja u pratnji instruktora ronjenja u sklopu Pogleda u plavo namijenjena su za sve uzraste i djecu već od 5 godina starosti, a za sigurnost ronioca početnika brinut će se instruktorski tim Pogleda u plavo. Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo moguće su putem linka: https://www.pogleduplavo.com/pogled-u-plavo/crofish.

Foto: Plava promocija

Projekt Pogled u plavo do sada je mnogima približio ronjenje, a provodi se s ciljem promocije ronilačkih aktivnosti, ponuda u ronjenju, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao važne aktivnosti u smjeru očuvanja morskog okoliša. Posjetite Crofish sajam u Poreču i budite dio Pogleda u plavo!

Slične objave

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Najpopularnije