Sinj U srcu – Početak rada Turističkog informativnog centra

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg broja dolazaka stranih i domaćih turista u čitavu Hrvatsku, ali isto tako i u Grad Sinj. Kao i svake godine, njihov broj kulminirati će u vrijeme održavanja svečanosti Alke i Velike Gospe, kada se očekuje više stotina tisuća gostiju. Stoga je iznimno bitno pružiti im osjećaj dobrodošlice i pravodobnu informaciju

Foto: TZG Sinja

Upravo sa svrhom što bolje informiranosti turista, Turistička zajednica grada Sinja prošloga tjedna 20. srpnja, u ulici Šetalište bl. Alojzija Stepinca 2, otvorila je Turistički informativni centar (TIC). Radi se iznimno vidljivom i atraktivnom prostoru (nekadašnji ured Alka marketinga) koji se nalazi u neposrednoj blizini crkve Čudotvorne Gospe Sinjske, uz parkić s bistama istaknutih Sinjana i palače Tripalo, a  u kojem će informatori TZG Sinja dijeliti promotivne materijale i  informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja kao i okolnih mjesta.

Foto: TZG Sinja

Poslovi koje obavljaju djelatnici info – centra, pored davanja informacija u izravnom kontaktu s posjetiteljima, također podrazumijevaju prikupljanje i ažuriranje povratnih informacija turista koji su boravili u Gradu Sinju, a sve u svrhu  poboljšanja trenutne turističke ponude i infrastrukture na području grada i mjesta koja mu gravitiraju.

Turistički informativni centar bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od  10:00 do 18:00 sati, a u visokoj sezoni (kolovozu), svaki dan od 08:00 do 20:00 sati.

Slične objave

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Najpopularnije